GLOWBOX DECEMBER-CONTAINING...


Για πρώτη φορά και εγώ είπα να δοκιμάσω ένα συνδρομητικό κουτί ομορφιάς,επέλεξα το glowbox αν και θα ήθελα περισσότερο να δοκίμαζα το beautytestbox,νομίζω για εμένα έχει πιο όμορφες μάρκες καλλυντικών,αλλά ποτέ δεν το προλαβαίνω και δεν μπορώ και να μπω στην διαδικασία να στέλνω email και γενικά να το κυνηγώ πολύ το θέμα,δεν έχω τον χρόνο.Οπότε το glowbox μου ήρθε πολύ σύντομα,μόλις το παράγγειλα.
Θα σας δείξω τι περιέχει το δικό μου αν και είδα και από άλλες κοπέλες ότι πάνω-κάτω τα περισσότερα προιόντα είναι τα ίδια,ένα δύο αλλάζουν στο κάθε κουτάκι.
Συνολικά τα προιόντα ήταν εφτά,το ένα λογικά ήταν το δωράκι λόγω γιορτών,γιατί δεν το αναφέρει καθόλου στην περιγραφή.
Ξεκινάμε με ένα σετάκι από την Molton Brown,το Kumudu Volumising Shampoo και το Kumudu Volumising Conditioner και τα δύο σε συσκευασία ταξιδιού στα 30 ml.Στην κανονική τους συσκευασία είναι στα 300 ml και κοστίζουν 23 ευρώ το καθένα.Περιέχουν εκχύλισμα απο το εξωτικό φρούτο Kumudu,αμινοξέα,και ενυδατικούς παράγοντες.Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα,απλά τα μύρισα,έχουν μια ωραία,διακριτική μυρωδιά,molton brown έχω δοκιμάσει παλιότερα κάποια προιόντα για το σώμα,αφρόλουτρο και γαλάκτωμα και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη.



Kumudu Volumising Shampoo

Kumudu Volumising Conditioner
Απο την ελληνική εταιρεία Apivita τώρα δύο προιόντα,η Bee Radiant Κρέμα Αντιγήρανσης Και Λάμψης σε δειγματάκι των 5ml. Η κανονική της συσκευασία στα 50 ml κοστίζει 36 ευρώ.Yπόσχεται ότι προλαμβάνει τις ρυτίδες,λειαίνει τις υπάρχουσες και επαναφέρει την φυσική λάμψη του προσώπου.Με εκχυλίσματα πρόπολης,βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού κι άλλα περιποιητικά συστατικά.Η υφή της είναι ελαφριά,μόλις το διαπίστωσα,απλώνοντας λίγη στο πρόσωπό μου,το άρωμα της πολύ όμορφο, λεπτό και φίνο.
Bee Radiant Κρέμα Αντιγήρανσης Και Λάμψης
Το δεύτερο προιόν Apivita είναι η express gold with bilberry,λευκαντικό scrub προσώπου με bilberry.Eίναι σε συσκευασία μιας χρήσης,σε φακελάκι.Η κανονική της συσκευασία είναι 2x8ml στα 4.90 ευρώ.Περιέχει κόκκους απο αμύγδαλο και jojoba,οξέα απο μύρτιλλο,λεβάντα,μέλι  και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού,και υπόσχεται απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και επαναφορά της λάμψης.
Βερνίκι νυχιών Model's Own 
Βερνίκι νυχιών το επόμενο προιόν,απο την εταιρεία Models'Own,σε διάφανη απόχρωση με γλκιτεράκια που ιριδίζουν.Models'Own έχω δοκιμάσει παλιότερα βερνίκι,θεωρώ ότι είναι μια καλή μάρκα σε αυτού του είδους τα προιόντα.Δεν ξετρελάθηκα με την συγκεκριμένη απόχρωση γιατί έχω κάποια παρόμοια βερνίκι,θα προτιμούσα κάτι σε μάτ.

To προτελευταίο προιόν είναι της γνωστής εταιρείας δικτυακού μάρκετινγκ Avon,είναι σε κανονική συσκευασία 125ml,η τιμή του είναι στα 16 ευρώ.Είναι ένα spray φιξαρίσματος, σταθεροποίησης δηλαδή του μακιγιάζ προσώπου.Σταθεροποιεί το μακιγιάζ διατηρώντας παράλληλα την επιδερμίδα ενυδατωμένη.Προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο απαραίτητο μιας και δεν βάφομαι και ιδιαίτερα,ούτε βγαίνω σε εξόδους πάρα πολύ ώρα για να θέλω να διατηρήσω το μακιγιάζ μου σταθερό.Αλλά τώρα στις γιορτινές εξόδους θα το δοκιμάσω έστω δύο φορές και θα δώ αν κάνει κάποια διαφορά.
Mario Badescu Almond and Honey Face Scrub

Και το τελευταίο προιόν,το δείγμα-δώρο της glowbox είναι της Mario Badescu το Almond and Honey Non Abrasive Face Scrub.Η κανονική του συσκευασία είναι 118ml και κοστίζει γύρω στα 25 ευρώ.Eίναι ενα scrub πολύ απαλό όπως ισχυρίζονται,ιδανικό για ξηρές, αφυδατωμένες επιδερμίδες,με βάση το καλαμπόκι,το αμύγδαλο συνδυασμένα με μέλι για την αποφυγή ερεθισμών.
Η μυρωδιά του είναι πολύ αμυγδαλένια :),μυρίζει αμύγδαλο!
Αυτά απο εμένα και το glowbox μου,κλείνω με την χριστουγεννιάτικη καρτούλα που περιείχε μέσα το κουτάκι.
Αν έχετε κάτι να μου πείτε σχετικά με τα προαναφερθέντα προιόντα,αν τα έχετε δοκιμάσει και σας άρεσαν ή σας απογοήτευσαν let me know :)
Φιλιάαα!!!


Σχόλια

  1. Καλή αρχή με τα κουτάκια Δεσποινάκι!! Είχαμε τα ίδια εκτός από το scrub στη θέση του οποίου είχα ένα hair band! Φιλάκια πολλά, Μαρτίνα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ Μαρτινάκι,ναι κάποια βλέπω είναι σχεδόν ίδια αλλάζει μόνο ένα προιόν.Ωραία,θα δούμε τα μελλοντικά. :)

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω παραγγείλει μέχρι τώρα κάποιο glowbox κουτάκι αλλά έχω κάποια προϊόντα από Molton Brown και Mario Βadescu και είμαι είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα και των δύο. Σου εύχομαι να τα χαρείς όλα, πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ πολύ My beauty Law,θα τα δοκιμάσω πολύ σύντομα.Και εγώ πιστεύω τα molton brown και το Mario Badescu δεν θα με απογοητεύσουν.
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Χμμ...Δεν ξέρω αν θα ακουστώ κακιά, αλλά θα απογοητευόμουν εαν άνοιγα το συγκεκριμένο κουτάκι που είναι γεμάτο δείγματα, και 2 full sizes προιόντα (κατά την γνώμη μου) ψιλοάχρηστα.
    Ειδικά το setting spray πιστεύω πως ήταν πολύ "άκυρη" προσθήκη, γιατί υπάρχουν τόσο ωραία προιόντα από την Avon μακιγιάζ και επέλεξαν κάτι τόσο "άχρηστο" στη μέση γυναίκα που βάφεται κάθε μέρα για δουλειά/γραφείο ή το βράδυ για να βγει 2-3 ώρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,έχεις δίκιο,συμφωνώ και εμένα αυτό της avon ειδικά δεν το θεωρώ καθόλου απαραίτητο,και τα άλλα ήταν σε μικρό μέγεθος.Απλά επειδή ήταν το πρώτο μου θα περιμένω να δώ και τα υπόλοιπα κουτιά και αν είναι όλα στο ίδιο στύλ δεν ξαναπαραγγέλνω.
      Απο την άλλη σκέφτομαι,εντάξει,μόνο 12 ευρώ κοστίζει το κουτί τι περίμενα όλο full size προιόντα και high end μάρκες;

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα! Περιμένουμε το review σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,μόλις τα δοκιμάσω για λίγο διάστημα θα καταλήξω ποια άρεσαν σε εμένα προσωπικά.
      Ευχαριστώ ΜaryS :)

      Διαγραφή
  5. Το παίρνω εδώ και ένα χρόνο το Glowbox και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω ανακαλύψει πολύ καλά προϊόντα μέσα σ' αυτό και έχω αλλάξει κρέμες που χρησιμοποιούσα για χρόνια, με κάποιες που δοκίμασα από το Glowbox. Από αυτό το κουτί μόνο το σαμπουάν και το κοντίσιονερ δε μου άρεσαν, μου έκαναν το μαλλί λίγο σαν πράσο :P Πολύ ωραίο το ποστ σου! Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη με αυτού του μήνα το κουτάκι!
    εμένα είχε μέσα ένα τζελ ενυδάτωσης και ενα μανό σε ασημί χρώμα!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις