ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ-ΙΔΕΕΣ

Kολιέ "Χρήσιμα Αντικείμενα'
Τι πιο ωραία αφορμή απο τις γιορτές για να κάνουμε αλλά και να δεχτούμε δώρα απο τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με αυτό τον τρόπο τους δείχνουμε ότι τους αγαπάμε και λαμβάνουμε ταυτόχρονα ικανοποίηση και εμείς απο την χαρά τους.Αλλά και να μην έχετε χρήματα να διαθέσετε φέτος για μικροδωράκια,δεν πειράζει,μην στεναχωριέστε, μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας με πολλούς τρόπους και τι καλύτερο με αγνά συναισθήματα,όπως να είστε πιο τρυφεροί,πιο χαρούμενοι,να σκορπάτε αγκαλιές και φιλιά,τι άλλο να σας ζητήσουν;Aυτά είναι υπεραρκετά πιστέψτε με!
Εγώ έχω διαλέξει μερικά όμορφα δωράκια,του δικού μου γούστου φυσικά απλά για να σας δώσω μια ιδέα του τι μπορείτε να αγοράσετε εσείς.Και κυρίως μέσω ίντερνετ απο την άνεση του σπιτιού σας,γιατί έξω στην αγορά θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία και εκεί σίγουρα.
Τα περισσότερα δώρα  ταιριάζουν και για μια καλή σας φίλη,γειτόνισσα,συνάδελφο,συμφοιτήτρια,ξαδέρφη και γιατί όχι και για την μαμά σας ή θεία.Για τους αγαπημένους μας άντρες θα υπάρξει δεύτερο μέρος για να δείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.
Πλεκτό μακρύ φόρεμα Moutaki
Aυτό το υπέροχο μακρύ πλεκτό φόρεμα ή κάντε το δώρο στον εαυτό σας(γιατί όχι το αξιζετε σίγουρα!) ή σε μια πολύ καλή σας φίλη.Θα την βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.Aπο Moutaki
  Floral T-shirt dress by Compania Fantastica
Το δεύτερο είναι πιο νεανικό,παιχνιδιάρικο πουκάμισο-φόρεμα με λουλουδάτα μοτίβα,ιδανικό για την συμφοιτήτρια ή την αδερφή μας.Απο Compagnia Fantastica.
Κιμονό με λαχούρια και κρόσια Katerina Krommidaki
Eνα κιμονό, που είναι και φέτος πολύ στην μόδα,είναι επίσης ιδανικό δώρο που κολακεύει κάθε σιλουέτα και μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους,σαν ζακέτα,σαν πουκάμισο πάνω απο μπλούζα ή t-shirt ως μπλουζοφόρεμα,ανάλογα την φαντασία σας.Aπο Katerina Krommidaki.
   Σουέντ μποτάκια Sorelle
 Ενα ζευγάρι γκρί σουέντ μποτάκια μα άνοιγμα μπροστά και λουράκια σε διάφορα χρώματα ταιριάζει με όλα χρωματικά αλλά και στυλιστικά. Απο Sorelle.
 Βελουτέ τουρμπάνι Meγeιa
Για την πιο  μοδάτη φίλη έχουμε κάτι το ιδιαίτερο που θα εκτιμήσει δεόντως,ένα τουρμπάνι σε βελουτέ ύφασμα και σε διάφορα χρώματα όπως πράσινο σμαραγδί,μαύρο και ρόζ.Aπο το Μeγeια.
 Κολιέ καρδιά με λεπτή αλυσίδα Personart
 H πιο ροκ φίλη μας θα εντυπωσιαστεί οπωσδήποτε με ένα μενταγιόν σε  στυλ κρεμαστή ταυτότητα με ασημί αλυσίδα και μια cut out καρδούλα στο κέντρο, απο το Personart.
 Leda bag by Maryholic
  Για την φίλη που εκτιμάει τις καλές δερμάτινες τσάντες είναι η επόμενη,μια δίχρωμη σε καφέ και γαλάζιο δέρμα,η γνωστή leda απο Maryholic.Tην κρατάς είτε σαν φάκελο στο χέρι ή στον ώμο με την αλυσίδα της.
 Δερμάτινα σκουλαρίκια φούντες Beezoo Handmade Creations
Σε κοσμηματάκι πάλι,ένα εντυπωσιακό ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε έντονο χρώμα τραβάει τα βλέματα στο πρόσωπό μας απο την μια και τονίζει,δίνει ύφος σε όλο το ντύσιμό μας απο την άλλη. Απο Beezoo Handmade creations.                                                                                                                                                                      
   Γούρι για την νέα χρονιά Green Ladybag
      Δεν θα έλειπε απο την λίστα μας ένα κατ'εξοχήν γιορτινό δώρο,όπως ένα γούρι για να μας φέρει καλοτυχία όπως πιστεύεται.Διάλεξα ένα σε ρομαντικό ύφος με το αγαπημένο μου χρώμα το μώβ,υπάρχει μεγάλη ποικιλία όμως σε διάφορα σχέδια,όπως τα κλασσικά καραβάκια,ρόδια,σπιτάκια,κλειδιά και ότι άλλο μπορεί να φανταστείτε.Το συγκεκριμένο είναι απο Green  Ladybag.  
 Υφασμάτινα χριστουγεννιάτικα δεντράκια projectaki.gr
Στο ίδιο ύφος με το γουράκι μπορούμε να βρούμε και πολλά μικρά σε μέγεθος διακοσμητικά για το σπίτι,για το δέντρο με θέματα εορταστικά φυσικά.Όπως αυτά τα πολύ γλυκά υφασμάτινα διακοσμητικά δεντράκια απο το projectaki.gr
"Πιατέλες και διακοσμητικά απο "Χρήσιμα Αντικείμενα
Eνα χρήσιμο δώρο τώρα για την κάθε νοικοκυρά,για την μαμά μας,την θεία μας,ξαδέρφη φίλη κλπ. είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τα είδη σπιτιού και δή με την κουζίνα, σε εορταστικά πάλι μοτίβα,όπως μια πιατέλα για τα γλυκά,πιάτα,δίσκοι με τα γνώριμα φατσάκια του Αί Βασίλη,του χιονάνθρωπου κ.α εορταστικών φίλων.Τα συγκεκριμένα είναι απο τα "Χρήσιμα Αντικείμενα"

 Μoringa beauty bag by Body Shop
Για τις beauty fun τώρα οι επιλογές είναι επίσης άπειρες,σε οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών και να πάτε θα βρείτε διάφορα σετάκια κυρίως, με όμορφες συσκευασίες λόγω ακριβώς των γιορτών.Επέλεξα ένα σέτ απο Body Shop το Moringa  και απο τα Ast products-no ordinary soaps ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο μπισκοτόσπιτο απο σαπούνι φυσικά που είναι τόσο όμορφο που λυπάσαι να το χαλάσεις!
Christmas buscuit soap house by Ast products-no ordinary soaps
Ελπίζω να σας άρεσε η επιλογή μου και να σας έδωσα κάποιες ιδέες.
Αυτές οι γιορτές ας είναι οι καλύτερές μας!
υ.γ.όλα τα δώρα που έδειξα, μπορείτε να τα βρείτε στο facebook.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις