ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ-FESTIVE GIFTS


 Με αυτό τον τρόπο έτσι τους δείχνουμε ότι τους αγαπάμε και λαμβάνουμε ταυτόχρονα ικανοποίηση. και εμείς απο την χαρά τους.Αλλά και να μην έχετε χρήματα να διαθέσετε φέτος για μικροδωράκια,δεν πειράζει,μην στεναχωριέστε, μπορείτε να δείξετε την αγάπη ας με πολλούς τρόπους και τι καλύτερο με αγνά συναισθήματα,όπως να είστε πιο τρυφεροί,πιο χαρούμενοι,να σκορπάτε αγκαλιές και φιλιά,τι άλλο να σας ζητήσουν;Aυτά είναι υπεραρκετά πιστέψτε με!
Εγώ έχω διαλέξει μερικά όμορφα δωράκια,του δικού μου γούστου φυσικά απλά για να σας δώσω μια ιδέα του τι μπορείτε να αγοράσετε εσείς.Και κυρίως μέσω ίντερνετ απο την άνεση του σπιτιού σας,γιατί έξω στην αγορά θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία σίγουρα.
Τα περισσότερα δώρα  ταιριάζουν και για μια καλή σας φίλη,γειτόνισσα,συνάδελφο,συμφοιτήτρια,ξαδέρφη και γιατί όχι και για την μαμά σας ή θεία.Για τους αγαπημένους μας άντρες θα υπάρξει δεύτερο μέρος για να δείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.
Ξεκινάμε με ρούχα και παπούτσια,δεν θα δείξω πολλά γιατί σίγουρα είναι απο τα πιο ακριβά δώρα αν και βέβαια εξαρτάται πάντα απο την μάρκα και την ποιότητα,όμως κάνοντας ένα δώρο θεωρώ ότι καλό θα είναι να δώσουμε λίγο βάση στην ποιότητα.
Aυτό το υπέροχο μακρύ πλεκτό φόρεμα ή κάντε το δώρο στον εαυτό σας,το αξίζετε εξάλλου ή σε μια βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περισπολύ καλή φίλη.Θα την τάσεις.
.
Τι πιο ωραία αφορμή απο τις γιορτές για να κάνουμε αλλά και να δεχτούμε δώρα απο τα αγαπημένα
Πλεκτό μακρύ φόρεμα απο Moutaki.

Το δεύτερο είναι πιο νεανικό,παιχνιδιάρικο πουκάμισο-φόρεμα με λουλουδάτα μοτίβα,ιδανικό για την συμφοιτήτρια ή την αδερφή μας.Απο Compania Fantastica.
Floral T-shirt Dress Compania Fantastica

Ενα κιμονό που είναι πολύ στ σιλουέτα και μπορεί να φορεθεί και ως ζακέτα,ως πουκάμισο πάνωδα είναι επίσης ιδανικό δώρο που κολακεύει οποιαδήποτεμπλουζοφόρεμα, με πολλούς τρόπους.
Απο Katerina Krommidaki
Κιμονό με λαχούρια και κρόσια Katerina Krommidaki


Ενα ζευγάρι σουέντ μποτάκια μα άνοιγμα μπροστά και λουράκια σε διάφορα χρώματα ταιριάζει με όλα χρωματικώς αλλά και στυλιστικώς.Επίσης ένα πολύ καλό δώρο απο Sorelle.
Σουέντ ανοιχτό μποτάκι Sorelle
Για την πιο  μοδάτη φίλη έχουμε κάτι το ιδιαίτερο που θα εκτιμήσει δεόντως,ένα τουρμπάνι σε βελουτέ ύφασμα και σε διάφορα χρώματα όπως πράσινο σμαραγδί,μαύρο και ρόζ.
Τα βρήκαμε στο Meγeιa.
Meγeιa Toυρμπάνι 

H πιο ροκ φίλη μας θα εντυπωσιαστεί οπωσδήποτε με ένα μενταγίον στύλ κρεμαστή ταυτότητα με χρυσαφί αλυσίδα και μια cut out καρδούλα στο κέντρο απο το Personart.
Necklace by Personart

Για την φίλη που εκτδέρμα ,η γνιμάει τις καλές βραδυνές τσάντες είναι η επόμενη,δίχρωμη καφέ με γαλάζιο ωστή leda απο Μaryholic.Tην κρατάς είτε σαν φάκελο στο χέρι είτε στον ώμο με αλυσίδα.
Leda bag by Maryholic 
Σε κοσμηματάκι πάμε πάλι,ένα εντυπωσιακό ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε έντονο χρώμα τραβάει τα βλέματα στο πρόσωπό μας απο την μια και τονίζει,δίνει ύφος σε όλο το ντύσιμό μας απο την άλλη.
Τα συγκεκριμένα είναι φουντίτσες απο Bezzoo Handmade Creations.

Σκουλαρίκια δερμάτινα φούντες απο Beezoo Handmade Creations
 Δεν θα έλειπε απο την λίστα μας ένα κατ'εξοχήν γιορτινό δώρο,ένα γούρι για να πάει καλά η νέα χρονιά,όπως πιστεύουμε..Διάλεξα ένα σε ρομαντικό ύφος με το αγαπημένο μου χρώμα το μώβ,υπάρχει μεγάλη ποικιλία όμως σε διάφορα
  σχέδια,όπως τα κλασσικά καραβάκια,ρόδια,σπιτάκια,κλειδιά και ότι άλλο μπορεί να φανταστείτε.Το συγκεκριμένο είναι απο Green  Ladybag 
Γούρι 2015 Green Ladybag

Στο ίδιο ύφος με το γουράκι μπορούμε να βρούμε και πολλά μικρά σε μέγεθος διακοσμητικά για το σπίτι,για το δέντρο, με θέματα εορταστικά φυσικά.όπως αυτά τα γλυκούλια υφασμάτινα χριστουγεννιάτικα δεντράκια.
Απο το projectaki.gr











.





Υφασμάτινα χριστουγεννιάτικα δεντράκι projectiaki.gr
Eνα χρήσιμο δώρο τώρα για την κάθε νοικοκυρά,για την μαμά μας,την θεία μας,ξαδέρφη φίλη κλπ. είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τα είδη σπιτιού και δή με την κουζίνα σε εορταστικά πάλι μοτίβα,όπως μια πιατέλα για τα γλυκά,πιάτα,δίσκοι με τα γνώριμα φατσάκια του Αί Βασίλη,του χιονάνθρωπου κ.λ.π. εορταστικών φίλων.
Τα συγκεκριμένα είναι απο τα Χρήσιμα Αντικείμενα.
Πιατέλες,πιάτα και διακοσμητικά απο "Χρήσιμα Αντικείμενα"

Για τις beauty fun τώρα οι επιλογές είναι επίσης άπειρες,σε οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών και να πάτε θα βρείτε διάφορα σετάκια κυρίως με όμορφες συσκευασίες λόγω ακριβώς των γιορτών.Επέλεξα ένα σέτ απο Body Shop και Ast roducts-no ordinary soaps που και τα δύ έχουν πανέμορφες συσκευασίες και σε προσιτές τιμές


































































































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις