HOLIDAY SPARKLE-GLITTER UP YOUR MOOD


Για όλες εμάς που μας αρέσει ότι γυαλίζει,ένα πράγμα όπως το  bling bling στα κοσμήματα,οτιδήποτε flashy και λίγο υπερβολικό τώρα με την δικαιολογία των γιορτών ναι,μην το φοβάστε δοκιμάστε το,εξάλλου όλα επιτρέπονται.Εκφραστείτε ελεύθερα λοιπόν,όσον αφορά το μακιγιάζ τώρα οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ενδείκνυται για οτιδήποτε λαμπερό και glamorous!
Στα νύχια είναι ήδη must οποιοδήποτε βερνίκι με glitter,φορεμένο μόνο του ή περασμένο πάνω απο άλλο, όπως και τα λεγόμενα metallics,βερνίκια με μεταλλικές υφές όλα αυτά δίνουν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα που τραβάει οπωσδήποτε τα βλέμματα.


Στα μάτια επίσης υπάρχουν πολλές επιλογές σε σκιές με glitter,με shimmer,με μεταλλικές και ιριδίζουσες υφές που συνήθως τις βάζουμε στο κινητό βλέφαρο, στο κέντρο του ή ακόμα και σαν eyeliner με λεπτή ή πιο χοντρή γραμμή.Τα συνηθισμένα χρώματα είναι αυτά του χρυσού,ανοιχτό αλλά και πιο σκούρο το χάλκινο,και του ασημένιου.Τελευταία όμως στην αγορά κυκλοφορούν πλέον τα πάντα,θα βρείτε πολύ όμορφες ιριδίζουσες αποχρώσεις του μώβ,της βουργουνδίας,πράσινο,μπλε,κόκκινο και οτιδήποτε μπορεί να φανταστείτε.
Βέβαια θέλει προσοχή και αρκετή εξάσκηση απο εσάς πρίν το τελικό αποτέλεσμα ώστε να πετύχετε ακριβώς το επιθυμητό αποτέλεσμα και μην βγεί το όλο μακιγιάζ πολύ υπερβολικό και κίτς.
Σας έχω μερικές φωτογραφίες με ανάλογα μακιγιάζ ματιών και γιατί όχι και χειλιών,τελευταίο trend κι αυτό στον beauty κόσμο,και καλή επιτυχία σε όποιο εορταστικό μακιγιάζ κι αν κάνετε!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις