Ψώνια απο το pharmacyonair.gr-little haul

Κάθε Κυριακή προσπαθώ να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου,και εννοώ σε οτι αφορά το θέμα ομορφιά-περιποίηση προσώπου και σώματος.Αυτή την Κυριακή δεν τα κατάφερα ιδιαίτερα γιατί είπα να τηρήσω το πατροπαράδοτο έθιμο που μας καλεί κάθε Πάσχα να  ζυμώνουμε και να ψήνουμε λαχταριστά κουλούρια και τσουρέκια.Μόλις τέλειωσα το ψήσιμο των τσουρεκιών που απο όσο φαίνονται πέτυχαν αυτή την φορά.
Θα σας δείξω λοιπόν μια μικρή αγορά που έκανα πρίν μέρες απο το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacyonair που έχει φυσικό κατάστημα στην Νεα Ιωνία.Δεν είναι πολλά πραγματάκια,τρία συγκεκριμένα, μια λοσιόν καθαρισμού  προσώπου,ένα lip balm και μια μάσκα προσώπου.

Το πρώτο είναι ένα εξαιρετικά ήπιο διάλυμα καθαρισμού για το ευαίσθητο δέρμα,το πολυσυζητημένο τελευταία Sensibio H2O της Bioderma.

Ακούγοντας τόσο πολλά θετικά τελευταία για αυτό είπα να το δοκιμάσω.Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε,αλλά δεν τρελάθηκα και ιδιαίτερα,περίμενα καλύτερα αποτελέσματα.Και τι εννοώ,στο ντεμακιγιάζ των ματιών που πάντα έχω ένα θέμα δηλαδή θέλω να καθαρίζονται τέλεια,συνήθως εμποτίζω αρκετές φορές το βαμβάκι με το εκάστοτε προιόν και το περνάω 5-6 φορές για να φύγουν τελείως τα υπολείμματα των προιόντων,η σκιά,το μολύβι και η μάσκαρα που φοράω έτσι και με το Sensibio μου πήρε 5 φορές πάλι για να μείνω τελείως ικανοποιημένη και να φύγουν τα υπολείμματα μακιγιάζ.Στο υπόλοιπο πρόσωπο ήταν εντάξει,δεν χρειάστηκε να επιμείνω ιδιαίτερα.Επίσης η συγκεκριμένη συσκευασία είχε δώρο 20 δίσκους απο βαμβάκι για τον καθαρισμό.Η τιμή του ήταν στα 7.46 τα 250 ml που είναι μια πολύ καλή τιμή θα έλεγα.
Ο βασικός λόγος που έκανα αυτή την παραγγελία είναι γιατί μου τέλειωσε η μάσκα που είχα,και έτσι είπα να δοκιμάσω μια απο την νεα σειρά του Κορρές,συγκεκριμένα την Cranberry-Μάσκα άμεσης σύσφιξης.

Είχα ακούσει απο beauty bloggers ότι είναι μικρή σε μέγεθος,αλλά τόσο μικρή δεν την περίμενα,είναι travel size.Πιστεύω εμένα θα μου κρατήσει για 4 το πολύ χρήσεις.Μια φορά την έχω δοκιμάσει,μου άρεσε πάρα πολύ το άρωμά της,ένα έντονο φρουτώδες άρωμα.Με το που βγήκα απο το μπάνιο και αφού την είχα μόλις ξεβγάλει η μικρή μου πετάγεται και μου λέει "Μαμά,τι τσίχλα μασάς,θέλω και εγώ τσίχλα"!Οσο για την αποτελεσματικότητα της εντάξει μια φορά μόνο την δοκίμασα,ένιωσα την επιδερμίδα μου πιο λαμπερή και καθαρή,τώρα για την σύσφιξη που υποστηρίζει η Κορρές δεν μπορώ να πώ,δεν έχω και κάποιο πρόβλημα η αλήθεια είναι ώστε να χρειάζομαι σύσφιξη,μάλλον έκανα λάθος επιλογή έπρεπε καλύτερα να παραγγείλω αυτή με τον φυσικό άργιλο που είναι για βαθύ καθαρισμό.
Next time!
Είναι 18 ml και η τιμή της απο το συγκεκριμένο φαρμακείο ήταν 2.97.
Και το τελευταίο προιόν είναι ένα lip conditioner όπως το αποκαλεί η Caudalie ένα lip balm που περιποιείται τα χείλη και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Μου αρέσει η υφή του που είναι μέτριο,ούτε πολύ μαλακό δηλαδή ούτε πολύ σκληρό και το διακριτικό άρωμά του.Κατά τα άλλα την κάνει την δουλειά του,ενυδατώνει πολύ όμορφα τα χείλη και διαρκεί πολύ αυτή η αίσθηση ενυδάτωσης. Είναι στα 4.5gr και κόστισε 3.92.
Σας δείχνω και το δειγματάκι που μου έστειλαν,είναι απο την APIVITA μια κρέμα προσώπου για τις πανάδες με χρώμα,με 50 SPF δείκτη προστασίας απο τον ήλιο και ποσοστό φυσικών συστατικών 77%.
Θα την δοκιμάσω με τα πρώτα σημάδια καυτού ήλιου(ελπίζω σύντομα!)αν και δεν έχω πανάδες.


Επίσης έχω κάνει  άλλη μια αγορά απο ένα άλλο ηλεκτρονικό φαρμακείο,πρίν πολυυυύ καιρό,λίγο πρίν  τα Χριστούγεννα πρέπει να ήταν, και μόλις τώρα θα αρχίσω να χρησιμοποιώ τα προιόντα που είχα αγοράσει,ακόμα να φανταστείτε τα έχω μέσα στο δέμα.Οπότε σύντομα θα σας αποκαλύψω και εκείνη την αγορά μου και για το αν έμεινα ευχαριστημένη με τις επιλογές μου.
Καλό απόγευμα my beauty friends <3


Σχόλια

  1. Ολα έιναι υπέροχα .. Με γεια να τα χαρείς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να δοκιμάσω τις μάσκες από τον KORRES! Έχουν έτσι μικρούλα συσκευασία...
    Με γεια σου όλα!
    Περιμένουμε και την προηγούμενη αγορά σου από το ηλεκτρονικό φαρμακείο, όταν τα δοκιμάσεις!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Γεωργία μου,
      μόλις δοκιμάσεις και εσύ κάποια θα χαρώ να δω εντυπώσεις.
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ το χάρηκα το post σου Δεσποινάκι!! Μου αρέσεις πολύ και ως beauty και ως fashion blogger!! Κρίμα που δεν σε ικανοποίησε απόλυτα το Bioderma για τα μάτια. Εγώ απλά το λατρεύω. Τις μασκούλες του Κορρέ δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα. Το lip balm φαίνεται πολύ καλό! Εκτιμώ πολύ την Caudalie! Ανυπομονώ να δω και τις προηγούμενες αγορές σου!! Φιλιάαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαρτινάκι για τα καλά σου λόγια,τελικά το beauty κομμάτι αρχίζει και μ αρέσει κι εμένα αν και δεν είμαι απο τις κοπέλες που χρησιμοποιούν πολλά καλλυντικά,το αντίθετο μάλιστα,αλλά καιρός να το αλλάξω μάλλον αυτό :)
      Φιλιαααά!!!

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά, αλλά θέλω πολύ να δοκιμάσω το νεράκι καθαρισμού της Bioderma. Με γεια και να τα χαρείς ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ Αγγελική μου,ναι να το δοκιμάσεις,πιστεύω θα σου αρέσει.
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  5. Bioderma, κλασική αξία..αγαπημένο!! Πολύ ωραία η μάσκα που πήρες θέλω να τη δοκιμάσω..με γεια σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ ωραίες επιλογές!
    να τα χαρείς όλα!

    fay-justbeauty.blogspot.gr
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις