Sophie's World-Eνα ταξίδι στον ιδιαίτερο κόσμο της Σοφίας+Δωράκι για εσάς

Ξεκινάμε ένα μικρό ταξιδάκι;Ναι,θα σας πάω ταξιδάκι σε ένα κόσμο χρωματιστό,ιδιαίτερο που δεν στερείται στο ελάχιστο απο εκείνους τους γνωστούς μαγικούς κόσμους που βλέπουμε να φιγουράρουν στα μεγάλα περιοδικά και στις μεγάλες βιτρίνες πολυκαταστημάτων!
Είναι ο κόσμος της Σοφίας Γκουργκούλη aka "Sophie's world" που δημιουργεί ξεχωριστά χειροποίητα αξεσουάρ, κάθε ένα μοναδικό, με έμπνευση από τα νέα fashion trends αλλά πάντοτε με την προσωπική πινελιά του Sophie’s world.
Χαρακτηριστικές είναι οι δημιουργίες της με φανερές επιρροές από τα Bohemian looks των 70s, άλλοτε στην ρομαντική και άλλοτε στην πιο ροκ εκδοχή τους. Statement κολιέ, wings σκουλαρίκια που παραπέμπουν σε φτερά, boho hippy βραχιόλια και ευφάνταστα δαχτυλίδια μετατρέπουν το κάθε look σε ιδιαίτερο και εντυπωσιακό! Όλα τα αξεσουάρ είναι φτιαγμένα στο χέρι, με ποιοτικά υφάσματα και υλικά κάθε λογής, αφού η μονοτονία δεν είναι στις επιλογές του Sophie’s world.
Πάμε να δούμε μαζί μερικά απ'αυτά και στο τέλος υπάρχει και μια έκπληξη και για εσάς!
Πρώτα θα δούμε τα statement κολιέ με χειροποίητα υφασμάτινα λουλούδια,ραμμένα στο χέρι και σε έντονα χρώματα.



Απίθανα fringe necklaces,κολιέ με κρόσσια με έθνικ κορδόνια-τρέσες και κρεμαστά στοιχεία για boho-hippie καταστάσεις!

Gumball necks, τα κολιέ με μεγάλες πολυεστερικές χάντρες σαν καραμέλες με χειροποίητο λουλούδι.

Long tassel necks,τα μακριά κολιέ με πέρλες,ξύλινες χάντρες,σουέτ φουντίτσες είτε με χειροποίητο ροζάριο με κρυσταλλάκια και λουλούδι απο σμάλτο.



Βραχιόλια για boho hippie style, με χάντρες, κρυσταλλάκια, boho ethnic prints, και ημιπολύτιμους λίθους χαολίτη.


Δαχτυλίδια με γυαλί,προσαρμόσιμα στο κάθε μέγεθος



Και τέλος...
Wings σκουλαρίκια,δηλαδή μακριά σκουλαρίκια που παραπέμπουν στο σχήμα φτερών με σουέτ και διάφορα κρεμαστά στοιχεία.




Αν θές να συνεχίσεις το ταξίδι σου στον φαντασμαγορικό κόσμο της Σόφης θα μεταφερθείς πολύ γρήγορα πατώντας στο Sophie's World ΕΔΩ.
Επίσης για μια απο εσάς το ταξίδι θα συνεχιστεί ακόμα παραπέρα μιας και θα κάνει δικό της το υπέροχο παρακάτω εθνικ κολιέ,εμπνευσμένο απο την κουλτούρα εξωτικών χωρών,με σουέτ μπλε κορδόνι και ημιπολύτιμους λίθους Χαολίτη,πέτρα ηρεμίας που προστατεύει απο το κακό μάτι και την αρνητική ενέργεια.
Οδηγίες θα βρείς ΕΔΩ αφού πρώτα γίνεις μέλος στο blog μας μέσω gfc(πάνω δεξιά στο μπλέ πλαίσιο).
Καλή επιτυχία!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις