ARPYES- A CONCEPTUAL CLOTHING LINE


Η Εύα και η Ιακωβίνα είναι το σχεδιαστικό δίδυμο πίσω απο το νέο και πολλά υποσχόμενο ελληνικό brand Arpyes που εμπνεύστηκαν το όνομά του απο την ελληνική Μυθολογία. Οι Άρπυιες ήταν μυθικές οντότητες της αρχαιότητας που είχανε σώμα πτηνού και ανθρώπινο γυναικείο κεφάλι,αυτή λοιπόν ακριβώς η μορφή τους που συνδυάζει το γυναικείο κεφάλι με σώμα πτηνού,εκφράζει στις δύο σχεδιάστριες την ελευθερία και τον δυναμισμό(μια γυναίκα που μπορεί να πετάξει,που είναι δηλαδή ελεύθερη).
Οι δημιουργίες τους έχουν πολύ ιδιαίτερα έθνικ και boho στοιχεία και επιρροές αλλά προσαρμοσμένα σε μια πιο minimal και edgy αισθητική η οποία τις χαρακτηρίζει και τις εκφράζει απόλυτα.Οι φετινές τους καλοκαιρινές συλλογές Klimt και Picasso, ενδυμάτων και σανδαλιών αντίστοιχα, έχουν την δική τους θεματολογία και προέρχονται απο στοιχεία που σχετίζονται με την τέχνη σε όλες της τις μορφές.

Όπως λένε και οι ίδιες τα ρούχα τους και τα αξεσουάρ τους μπορούν να φορεθούν και να αγαπηθούν απο όλες τις γυναίκες,ανεξαρτήτου ηλικίας,καθώς μπορούν να φορεθούν απο το πρωί ως το βράδυ,να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους και να αναδείξουν διαφορετικά στύλ.


Για άνετες και alternative εμφανίσεις λοιπόν με έμφαση στις λιτές,θηλυκές γραμμές,τα έθνικ patterns,τα φυσικά, αέρινα υφάσματα σε γήινες αποχρώσεις ,οι Arpyes είναι αναμφισβήτητα η επιλογή σου. Θα βρείτε ολοκληρωμένη την συλλογή τους στο Mosaic Showroom στο Γκάζι(Ιερά Οδός 42),στο fb page τους Arpyes και online στο www.moussou.com. Mείνε μαζί μας γιατί σύντομα οι Arpyes επιφυλάσσουν μια υπέροχη έκπληξη στις αναγνώστριες του Lipstick and Lace.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις