Ιrene Hussein's Handmade Jewellery WorldΗ Ελληνοαιγύπτια Ειρήνη Hussein είναι μια ταλαντούχα δημιουργός που αν και είναι νέα σχετικά στον χώρο ήδη οι χειροποίητες δημιουργίες της έχουν κάνει αίσθηση και πωλούνται σε πολλά καταστήματα αλλά και γκαλερί στην Αθήνα,στην επαρχία,στα Ελληνικά νησιά και στην Κύπρο.
Το έθνικ αλλά και το μίνιμαλ στοιχείο κυριαρχούν και συνυπάρχουν αρμονικά συνθέτοντας ένα ιδιαίτερα μοναδικό και εκλεκτό αποτέλεσμα.

Τα μακραμέ της είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι,τα υλικά είναι ανωτέρας ποιότητας και τα μεταλλικά στοιχεία επιχρυσωμένα.Δεν λείπει φυσικά σε αυτό το όμορφο γήινο συνονθύλευμα και η παρουσία των ημιπολύτιμων λίθων όπως ο Αχάτης που όπως μας λέει η Ειρήνη ενθαρρύνει την αγάπη,την μακροζωία και την αρμονία.
Η συλλογή της πέρα απο γυναικεία περιέχει και την αντρική σειρά και σύντομα στα σχέδια είναι να βγεί και μια παιδική.
Δείτε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς της,περισσότερα θα δείτε στην fb page Irene Hussein και στο instagram στο irene_hussein.
Μείνετε μαζί μας γιατί στο επόμενο ποστ σας περιμένει μια έκπληξη-ή μάλλον δύο- με αγάπη απο την Irene Hussein για το Lipstick and Lace.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις