Beauty Talk With...Loukia Laimos


Η beauty συζήτησή μας για σήμερα είναι με μια πολυτάλαντη και χαρισματική νέα κοπέλα που έχει ασχοληθεί με πολλά και με μεγάλη επιτυχία.Έχει σπουδάσει υποκριτική στο Mellissa Art School όπου και διδάσκει κινησιολογία και χορογραφία,ασχολείται με το modeling,διδάσκει θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά,είναι κάτοχος διπλωμάτων γυμναστικής απο την AF Studies,αυτή την περίοδο σπουδάζει Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και είναι διπλωματούχος στην Γενική Ψυχιατρική Ενηλίκων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου.Πρόκειται για την Λουκία Λαιμού που συν τοις άλλοις είναι και μια  πανέμορφη γυναίκα και θέλουμε να μάθουμε την σχέση της με την ομορφιά και τα δικά της μυστικά ομορφιάς.

-Λουκία στον χώρο που κινείσαι υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες.Τι σημαίνει για εσένα «όμορφη γυναίκα»;
-Όμορφη γυναίκα'' για μένα είναι εκείνη που είναι φωτεινή, που μπαίνει σε έναν χώρο και εκείνος αυτόματα γεμίζει φως... Είναι μια αύρα, αυτό το ''κάτι'' που δεν αναδεικνύεται περισσότερο με το μακιγιάζ, ούτε αφαιρείται με τη προσθήκη ρυτίδων. Είναι δυο χαμογελαστά μάτια που έχουν δίψα για ζωή. Αυτό σημαίνει για μένα το να είναι μια γυναίκα ''όμορφη''.

-To πρότυπο ομορφιάς  για εσένα;Ποια διάσημη γυναίκα θαυμάζεις για την εμφάνισή της;
-Θαυμάζω τις γυναίκες που φροντίζουν τον εαυτό τους, που αφιερώνουν μια ώρα μέσα στη μέρα αποκλειστικά στον εαυτό τους, είτε αυτό λέγεται γυμναστήριο, ένα ζεστό μπάνιο είτε διαλογισμός... πιστεύω ότι όταν αφιερώνεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, αυτό φαίνεται  και νιώθεις και δείχνεις αμέσως πιο όμορφη!Απο κάποια διάσημη θαυμάζω πολύ το λουκ της Νάταλι Πόρτμαν γιατί εκπέμπει αισθησιασμό και ρομαντισμό παράλληλα.
Θαυμάζει την Νάταλι Πόρτμαν.


- To δέρμα σου πάντα λάμπει στις φωτογραφίες.Ποια ρουτίνα περιποίησης προσώπου ακολουθείς;
-Θα σου πω κάτι. Πέρυσι πέρασα δύσκολους μήνες με το δέρμα μου γιατί εμφάνισα ακμή,ενώ ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με σπυράκια. Έπεσε απότομα η αυτοπεποίθησή μου και φοβόμουν να πάω ακόμη και στο γυμναστήριο χωρίς να καλύψω τα σημάδια.... Οπότε φαντάζεσαι πόσο άσχημα ένιωθα όταν με έκλειναν για κάποια δουλειά ή φωτογράφιση. Με τη συμβουλή της κολλητής μου όμως, αγόρασα κάποια φαρμακευτικά προιόντα που με βοήθησαν και καταπολέμησα την ακμή. Τώρα φροντίζω να κάνω προσεκτικό scrub προσώπου, να βάζω ενυδατική κρέμα προσώπου πρωί και βράδυ και να χρησιμοποιώ πάντα αντηλιακή κρέμα , Χειμώνα-Καλοκαίρι. Επίσης ! Χρησιμοποιώ ροδόνερο για να φρεσκάρω το δέρμα μου , το οποίο εκτός του ότι καθαρίζει απο ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ, μυρίζει πολύ όμορφα και είναι απαλό με το δέρμα και τα μάτια!
To scrub της,Wild Rose του KORRES.

H ενυδατική της ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ.

Το ενυδατικό λαδάκι προσώπου L'oreal

-Όσον αφορά το καθημερινό μακιγιάζ σου πως βάφεσαι;Ποια είναι τα must προιόντα μακιγιάζ για εσένα;
- Πάντα βάζω μια ελαφριά βάση (προτιμώ τις BB cream) που ειναι πιο ενυδατικές και έχουν ελαφριά κάλυψη και καλύπτω τυχόν ατέλειες με το Mac Concealer. Μου αρέσει να τοποθετώ δυο τόνους πιο ανοιχτό μακιγιάζ ή concealer κάτω απο τα μάτια και στην ευθεία της μύτης, για να φωτίσει το πρόσωπό μου. Απαραίτητη η μάσκαρα και το ρούζ, μου αρέσει ιδιαίτερα να χρησιμοποιώ τερακότα στα ζυγωματικά, και ιδανικά το βράδυ ως highlight για ένα λαμπερό αποτέλεσμα.
Το concealer της απο MAC

H πούδρα τερακότα

- To άρωμα που σε εκφράζει αυτή την περίοδο;
Ωω....είσαι η πρώτη που θα το μάθει ! Βγάζω σύντομα μια δικιά μου σειρά αρώματος σε συνεργασία με την Narcisos που βρίσκεται στην οδό Πέλλης 24 στη Γλυφάδα! Ανυπομονώ και εύχομαι να σας αρέσει!
Αρωματοπωλείο Narcisos


-Τέλεια,καλή επιτυχία!Και πως αντιμετωπίζεις μια bad hair day( μαλλί κακό χάλι);
Αχ.... πέτυχες δύσκολο θεματάκι εδώ ! Είμαι τώρα σε περίοδο που μακραίνω τα μαλλιά μου και το βρίσκω τρομερά δύσκολο να αντιμετωπίσω μια bad hair day ! Αυτό που με ΣΩΖΕΙ είναι ένα ξηρό σαμπουάν σε μορφή spray (dry shampoo) και το να πειραματίζομαι με τσιμπιδάκια και αξεσουάρ μαλλιών.
Το ξηρό σαμπουάν syoss

-Κάποιο trend που έχεις δοκιμάσει με μεγάλη αποτυχία όμως,που δεν σου πήγαινε με τίποτα;
Το ανοιχτόχρωμο κραγιόν σε μώβ απόχρωση. Έμοιαζα ότι δεν έχω σφυγμό, και τα δόντια μου έμοιαζαν κίτρινα. Δε θα έλεγα ότι ένιωσα ιδιαίτερα trendy εκείνη τη στιγμή χαχα!

-Kαι τέλος πες μας ένα δικό σου μυστικό ομορφιάς ή ίσως κάποια σπιτική καλλυντική συνταγή ομορφιάς που χρησιμοποιείς.Γιατί το φυσικό είναι πάντα ότι καλύτερο!
Λοιπόν ! Άμα εμφανίσετε κάποιο πρόβλημα με σπυράκια, πάρτε μια πατάτα και κόψτε τη στη μέση . Τρίψτε τη πατάτα και το φυσικό της υγρό πάνω στο δέρμα σας, σα να κάνετε μασάζ , και κοιμηθείτε με αυτό! Θα ξυπνήσετε με φανερά πιο καθαρό δέρμα.Εγγύηση!
Λουκία σε ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συζήτησή μας,καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις