Who is...Valentini Argyropoulou+Giveaway!



Η Βαλεντίνη Αργυροπούλου είναι η ταλαντούχα σχεδιάστρια χειροποίητων παπουτσιών αλλά και κοσμημάτων που βρίσκεται πίσω απο τα brand Valentini Argyropoulou / Footwear Designer και Farfalla in Pattino by Valentini Argyropoulou για τα παπούτσια και τα κοσμήματα αντίστοιχα.
Ξεκίνησε να φτιάχνει κοσμήματα για να υποστηρίξει τις σπουδές της στον σχεδιασμό υποδήματος το 2007 αλλά γρήγορα έγινε μια απο τις μεγάλες τις αγάπες.Το 2012 μετακόμισε στο Λονδίνο για να κάνει το master της στο London College of Fashion όπου απο εκεί συνεχίζει να φτιάχνει με πάθος λιγότερα πλέον κομμάτια περιορισμένης κυκλοφορίας,σε 1-2 κομμάτια το καθένα.Τα υλικά της ποικίλα όπως ασήμι,λάβα,πηλός,χάντρες αλλά και ανακυκλωμένα και οργανικά υλικά.
Θα τα βρείτε online στην fb page Farfalla in Pattino by Valentini Argyropoulou.Περιηγηθείτε και στo site της www.valentiniargyropoulou.com και στην fb page με τα χειροποίητα παπούτσια της Valentini Argyropoulou / Footwear Designer όπου πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε,όμως για αυτά θα μιλήσουμε εκτενέστερα το καλοκαίρι.
Mια μικρή ματιά όμως εδώ:







!G I V E A W A Y T I M E!
*ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FB*
Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ της,με άκρως καλοκαιρινό touch!
Κάντε like στην Farfalla in Pattino by Valentini Argyropoulou και στην Lipstick and Lace,share στην εικόνα και comment για να μπείτε στην κλήρωση.
Λήξη διαγωνισμού 7 Απριλίου.
Καλή επιτυχία!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις