To ακριβό μου άρωμα...

Μπορεί να είναι πολλά πράγματα μαζί όπως σαγηνευτικό,θηλυκό,ονειρικό,ρομαντικό,αισθησιακό,φρέσκο...Ότι και αν το χαρακτηρίζει,εδώ και πολλά χρόνια είναι η 'επιδερμική' συντροφιά της γυναίκας που θέλει να εντυπωσιάσει με το πέρασμα της και να αφήσει το μυρωδικό της,μοναδικό αποτύπωμα.
Συνήθως τα αρώματα αγαπούν τα σχετικά υψηλά πορτοφόλια,αλλά για τα επόμενα έξι αρώματα που θα σας παρουσιάσουμε τα πορτοφόλια πραγματικά πρέπει να είναι υπέρ-φουσκωμένα!
Κρατήστε την αναπνοή σας για το νούμερο ενα:
1.

DKNY-Golden Delicious. $1.000.000

H σύνθεσή του με μήλο,white musk και νότες σανδαλόξυλου περικλείονται σε ένα εκπληκτικό χρυσού σχήματος αυγό.Το σχέδιο του είναι οι υπέρλαμπροι ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης διακοσμημένοι με 2.909 πολύτιμους λίθους.Αν σου περισσεύει λοιπόν 1.000.000 ευρώ κάνε την αγορά σου!

   2.

Clive Christian: Imperial Majesty, £143,000

To ιδιαίτερο σε αυτό το άρωμα που ανεβάζει κατά πολύ την τιμή είναι το διακοσμημένο με διαμάντια και καλυμμένο με χρυσό 24 καρατίων κρυστάλλινο μπουκάλι του.


3.

Hermes: 24 Faubourg Extrait, approx. £1,000 (η ουγγιά)

Οι θηλυκές νότες του ylang-ylang,των άνθεων πορτοκαλιού,του γιασεμιού,της ίριδας της βανίλιας και του αμπάρο συνυπάρχουν στο κρυστάλλινο μπουκάλι του Sanit Louis.H limited edition αυτού του αρώματος κοστίζει 1.000 λίρες η ουγγιά και ευτυχώς απ'οτι διαφημίζεται είναι ένα μακράς διάρκειας άρωμα.


4.

Chanel: N°5 Parfum Grand Extrait, £3.000

Εντάξει το Chanel No5 είναι πλέον κλασσικό άρωμα που πολλοί μπορούν να το αποκτήσουν,όμως εδώ μιλάμε για το Grand Extrait Limited Edition άρωμα που κοστίζει περίπου 3000 αγγλικές λίρες.Ακόμα και η θήκη του είναι άκρως χειροποίητη και πολυτελής.
Μια είναι η Chanel πως να το κάνουμε!


5.

Caron: Poivre,  £1,400

Να και ένα άρωμα που θα μπορείς να μοιράζεσαι με το άλλο σου μισό,μιας και οι νότες του είναι αρκετά unisex που ταιριάζουν και στα δύο φύλλα.Το μπουκάλι δε είναι ένα φαντασμαγορικό baccarat που παραπέμπει σε παραδόσεις της Ανατολής.Τoo classical αν μας ρωτάς!


6.

 Alexander McQueen: McQueen, £285

Σε μια πιο λογική τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτό το Alexander ΜcQueen με λίγο σκληρές οικονομίες μπορεί να γίνει δικό σου.Με μια μοναδική αισθησιακή μυρωδιά που παντρεύει τις νότες τριών θελκτικών λουλουδιών που ανθίζουν την νύχτα,το ylang-ylang,το γιασεμί Sambac και την Tuberose και εμπεριέχονται σε ένα κομψό μαύρο μπουκάλι διακοσμημένο με ένα "στέμμα" χρυσών φτερών.Θα το βρείτε αποκλειστικά στα Harrod's αυτό τον μήνα στην εντυπωσιακή επίσης τιμή των 285 λιρών.


Τα είδαμε στο Cosmopolitan.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις