Το ήξερες; Dry Shampoo + βρεγμένα μαλλιά=εκπληκτικό αποτέλεσμα!


Dry shampoos

Όπως ήδη ξέρουμε τα Dry Shampoos(ξηρά σαμπούαν) χρησιμοποιούνται σε στεγνά μαλλιά, συνήθως όταν έχουμε μέρες να τα λούσουμε και έχουν χάσει τον όγκο και την φόρμα τους,έχουν αποκτήσει λιπαρότητα και είναι άτονα και θαμπά.Το dry shampoo δρά λοιπόν σαν κανονικό σαμπουάν,απορροφά την λιπαρότητα,δίνει όγκο,λάμψη και ενέργεια στην τρίχα μας χωρίς να χρειαστεί να λουστούμε, απλά το ψεκάζουμε όταν είναι σε μορφή αεροζόλ ή το εφαρμόζουμε όταν είναι σε μορφή σκόνης.


Το κάθε προιόν όμως έχει και τα μυστικά του και όταν μας αποκαλύπτονται απο beauty gurus τότε ξέρουμε ότι σίγουρα είναι πετυχημένα.Ο βετεράνος stylist Micheal Duenas μας εξηγεί την ακριβή χρήση του σε βρεγμένα μαλλιά και τι ακριβώς θα πετύχουμε.

"Χρησιμοποιώ το dry shampoo σε βρεγμένα μαλλιά εδώ και 4 χρόνια,αφoύ κατά τύχη όταν μια μέρα ξέμεινα απο αφρό και βιαζόμουν να πάω σε ένα ραντεβού,εφάρμοσα dry shampoo στην θέση του.Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!Τα μαλλιά μου απέκτησαν αμέσως όγκο και φαινόταν σαν να μην έχω βάλει κανένα προιόν styling πάνω τους,φαίνονταν εντελώς φυσικά.Το dry shampoo λοιπόν είναι ιδανικό για μαλλιά που θέλουν όγκο αλλά με φυσικό,αεράτο αποτέλεσμα, και όχι τόσο "στυλιταρισμένο".

Ο Duenas το χρησιμοποιεί έτσι ακριβώς:"Oταν τα μαλλιά είναι ελαφρώς υγρά(το καλύτερο είναι να έχουν στεγνώσει στο 90%) ψεκάζεις το dry shampoo απο τις ρίζες στις άκρες.Το να το ψεκάζεις σε τούφες επίσης βοηθάει στο να απλωθεί καλύτερα παντού.Μετά συνεχίζεις με το στέγνωμα και μετά με το αγαπημένο σου εργαλείο είτε ισιώματος είτε για μπούκλες όπως χτενίζεσαι κάθε φορά.
Όταν το εφαρμόζουμε σε στεγνά,λαδωμένα μαλλιά το dry shampoo απορροφά την έξτρα λιπαρότητα,όταν όμως το εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά κατά κάποιο τρόπο κολλάει στην δομή της τρίχας κάνοντας την έτσι να αποκτήσει περισσότερο όγκο και πάχος.
Όσον αφορά το δίλημμα ξηρό σαμπουάν σε μορφή σκόνης ή σπρέι ο Duenas λέει ότι το spray σίγουρα απλώνεται πολύ καλύτερα απο την σκόνη που μπορεί να αφήσει και ίχνη.
Πως σας φάνηκε λοιπόν αυτό το τρικάκι;Aρκετά cool θα έλεγα εγώ,τώρα μένει να το δοκιμάσουμε κι εμείς!
Φιλιά!!!

Σχόλια

  1. Απλά φανταστικό tip! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες αγαπητή μου Δέσποινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά φανταστικό tip! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες αγαπητή μου Δέσποινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααα δεν το ήξερα αυτό! Θα το δοκιμάσω σύντομα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό tip!!! Και χρήσιμο για τώρα το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις