ΕlenLovelyCollections's Unique Style + Giveaway



Απο μικρή το όνειρό της ήταν να γεμίζει με χρώμα την ζωή της κάθε γυναίκας.Οπως όλα δείχνουν το πέτυχε και με το παραπάνω.Χρώμα,καλαισθησία,ποιότητα,αλλά απλότητα και μοναδικότητα χαρακτηρίζουν τις χειροποίητες δημιουργίες της Ελεάννας Κατσίρα που με κάθε κολεξιόν της καταφέρνει να μας εκπλήσσει απροσδόκητα ευχάριστα.


 Το κάθε κομμάτι,απο το πρώτο στάδιο του κοψίματος ως το τελικό αποτέλεσμα,είναι μοναδικά χειροποίητο.Τα υλικά που δουλεύει είναι πρώτης ποιότητας δέρμα,σκοινί,κάνναβη,ημιπολύτιμες πέτρες και άλλα πρωτότυπα υλικά που συνθέτουν ένα ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα,με μια φρέσκια,μοντέρνα προσέγγιση.
 Δές ένα μικρό δείγμα της δουλειάς της απο την κολλεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 και στο τέλος σε περιμένει μια όμορφη έκπληξη για να συνεχίσεις το καλοκαίρι σου με αισιοδοξία και χαμόγελα.








Περισσότερα σχέδια θα δείς εδώ.



Τώρα ήρθε η ώρα να σε κάνουμε ακόμα πιο ευτυχισμένη,μια τυχερή θα αποκτήσει τα πανέμορφα σανδάλια της φωτογραφίας κάνοντας τα εξής απλά βήματα.
Aφού γίνεις μέλος αυτού του ιστολογίου μέσω GFC,μετά θα πάς στην fb σελίδα μας εδώ και θα κάνεις εκεί μια κοινοποίηση της φωτό του διαγωνισμού,θα κάνεις like στις δύο σελίδες και θα αφήσεις το σχόλιο σου.
Στις 25 Ιουλίου θα ξέρεις αν είσα η σούπερ τυχερή.
Καλή επιτυχία!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις