Matte Lipstick On Summertime-How to...

D&G matte lipsticks

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ σημαίνει για τις περισσότερες απο εμάς,αδιάβροχη μάσκαρα,υγρά bronzers και λαμπερά,γυαλιστερά κραγιόν και lip-glosses.Όμως όπως υποστηρίζει και ο make-up artist Tom Pecheux που συνεργάστηκε με τους Dolce&Gabbana στην νεα τους Matte Lipstick collection,το καλοκαίρι όλοι αναζητάμε μια φρέσκια,νεανική και λαμπερή επιδερμίδα στο πρόσωπο και δεν θέλουμε το κραγιόν μας να τρέχει και να κολλάει γενικά.Η πιο chic υφή λοιπόν είναι αναμφισβήτητα η ματ.


Καλό θα είναι λοιπόν να προετοιμάζουμε τα χείλη για το ματ κραγιόν απο το προηγούμενο βράδυ εφαρμόζoντας ένα παχύ στρώμα lip balm,γιατί αν το βάλουμε το πρωί λίγο πριν το κραγιόν θα είναι πολύ κρεμώδες και το ματ αποτέλεσμα δεν θα μας κρατήσει πολύ.Η επιδερμίδα των χειλιών μας πρέπει να είναι απαλή,αλλά οχι ξηρή και σίγουρα οχι υπερβολικά λιπαρή.


Όσον αφορά το ποια απόχρωση να διαλέξετε το ματ είναι λίγο ανελέητο,δηλ. λίγο πιο δύσκολο στο να ταιριάξει σε όλες μας απο ότι ένα γυαλιστερό κραγιόν παράδειγμα.Τα κλασσικά κόκκινα και τα δαμασκηνί-μπορντώ είναι οι πιο ασφαλές επιλογές απο ότι τα πορτοκαλί,τα ροζ και τα nudes αλλά αν θέλετε να κάνετε ενα nude lip,τότε κάντε μια έντονη αντίθεση στα μάτια,βάψτε αρκετά έντονα τα μάτια σας και παίξετε με τις υφές,δηλαδή το υπόλοιπο μακιγιάζ δεν θα πρέπει να είναι ματ αλλά shiny και λαμπερό.Το καλοκαίρι όλες θέλουμε η επιδερμίδα μας να δείχνει φρέσκια και νεανική,οπότε βάλτε ελάχιστο foundation,ή καλύτερα concealer, κρεμώδες ρουζ και bronzer μια στρώση μάσκαρα και είσαι έτοιμη για τις πρωινές ή νυχτερινές εξορμήσεις.

Σχόλια

  1. Υπέροχα χρώματα! Λατρεύω τα έντονα ματ κραγιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ματ κραγιόν μ' αρέσουν στην έντονη εκδοχή τους.... κόκκινα, μοβ... επίσης το καλοκαίρι είναι ιδανικό όπως είπες ελαφρύ μακιγιάζ και κραγιόν ματ έντονο. Έτσι για μια τσαχπινιά!!!! Ωραίο post! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσουν πολύ τα ματ κραγιόν! Οπως και τα κορίτσια παραπάνω τα προτιμώ σε έντονα χρώματα! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφες φωτογραφίες με ωραία μακιγιάζ επέλεξες!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις