VINIL BAGS VB.COM

Οι πιο παλιοί απο εμάς νοσταλγούμε ακόμα τους δίσκους πικάπ ή τους λεγόμενους δίσκους βινυλίου που απέκτησαν φανατικούς οπαδούς και συλλέκτες που τους μάζευαν και τους μαζεύουν μανιωδώς ακόμα και τώρα.
Πλέον αποτελούν μέρος της vintage και ρετρό αισθητικής μας,διακοσμούν κάποιες γωνίες του σπιτιού μας και ενίοτε σε σπάνιες περιπτώσεις πλέον,ίσως σε κάποια old school parties αναβιώνει και ζωντανεύει ο καλός αυθεντικός ήχος της τότε μουσικής με το χαρακτηριστικό "τσίκ" της βελόνας πάνω στον δίσκο βινυλίου.
Όμως χάρη σε μια εταιρεία- ελληνική βεβαίως- οι δίσκοι βινυλίου πλέον μπορούν να έχουν μια περίοπτη θέση όχι στα ράφια των επίπλων μας αλλά σε ένα αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ, στις τσάντες μας!
Πρόκειται για την Vinilbagsvg.com που φτιάχνει τσάντες αυθεντικές, χειροποίητες, στο γνωστό κυκλικό σχήμα του δίσκου, οι οποίες καλύπτονται από παλιούς δίσκους μουσικής βινυλίου 33 και 45 στροφών,στερεώνονται περιμετρικά με τρουκς πάνω στην τσάντα και προστατεύονται από το φιτίλι. Το υπόλοιπο τμήμα της αποτελείται από ύφασμα, δερματίνη διαφόρων ειδών ή δέρμα. Το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε και εσείς μοναδικό!
Στην Photo gallery που ακολουθεί θα δείτε τι ακριβώς εννοώ,κάποιο δείγμα απο την συλλογή τους,περισσότερα θα δείτε στο e-shop www.vinilbagsvb.com και στην fb page Vinil Bags VB.







Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις