PROJECTAKI.GR

'Κάθε άρτιος ταξιδευτής δημιουργάει πάντα τη χώρα που ταξιδεύει' έλεγε κάποτε ο Νίκος Καζαντζάκης και η δημιουργός του label που θα σας παρουσιάσω συμφωνεί απόλυτα και επαυξάνει!
Το label projectaki δημιουργεί τα τέλεια ενθύμια,"your take away memories" των ταξιδιών σου!Η ιδέα ήρθε απο την αγάπη για τα ελληνικά νησιά και τις αναμνήσεις που οι άνθρωποι θέλουν να κρατήσουν σαν ενθύμιο των ωραίων στιγμών που πέρασαν εκεί.

 Είναι ενα νέο label που προάγει τα χειροποίητα προιόντα,συνονθύλευμα όμορφων σκέψεων και αναμνήσεων.Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα φυσικά, με σκοπό τους το ελληνικό δημιουργικό πνέυμα και η κουλτούρα να διαδοθούν σιγά σιγά και στο εξωτερικό. Καυτός ήλιος,υπέρλαμπρος ουρανός,καθάρια θαλάσσια νερά,δροσερό αεράκι,μαγικά ηλιοβασιλέματα και χρώματα του ορίζοντα αυτά και άλλα πολλά μας θυμίζουν και παραπέμπουν οι δημιουργίες τους.
Δές ακριβώς τι εννοώ στις ακόλουθες φωτογραφίες,και μπορείς να τα βρείς στην σελίδα FB projectaki.gr, στο site www.projectaki.gr και για περισσότερες πληροφορίες στο email:info@projectaki.gr.
Ετοιμάσου να ταξιδέψεις νοερά και οχι μόνο... στο νησί της φαντασίας σου...soon on Lipstick and Lace!!!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις