MY SCARF-WE COME FROM GREECE

Eίμαι σίγουρη θα ενθουσιαστείς όπως εγώ μόλις δείς τις ιδιαίτερες δημιουργίες της Μαρίας Γέρουλα aka "MY SCARF" που μυρίζουν Ελλάδα,Ελλάδα του καλοκαιριού,σε ένα αρμονικό ταίριασμα του φωτός με την εικόνα,την ελληνική ποίηση και τους ομηρικούς(και όχι μόνο) στίχους.
Δημιουργίες 100% ελληνικές απο τον σχεδιασμό,την παραγωγή ως και τις πρώτες ύλες μόνο απο φυσικά υλικά. Φουλάρια,μαντήλια,παρεό,ποσέτ, μπαντάνες και t-shirts μεταμορφώνονται σε χρηστικά,προσωπικά αντικείμενα με αισθητική. Η άψογη ποιότητα των υφασμάτων,τα έντονα χρώματα,τα γραφιστικά μοτίβα,και τα εικαστικά σχέδια όπως τα μάτια,οι καρδίες,τα αστέρια και αρχαία ονόματα μπλεγμένα με στίχους,είναι αυτό που τα χαρακτηρίζει.
 Και όπως λέει και η δημιουργός τους" Η Ελλάδα είναι και μόδα και τέχνη και χρώματα. Το φως και ο αέρας της έχουν υφή, μυρωδιές,χαρακτήρα. Μπορείς να επικοινωνήσεις, να μεταδώσεις περισσότερα μέσα από όσα φοράς και χρησιμοποιείς: την ποιότητα, τη γλώσσα, την κουλτούρα." Στόχος λοιπόν του brand είναι να προωθήσει και να υποστηρίξει αυτά τα μοναδικά προιόντα εντός και εκτός συνόρων. Στην photo gallery που ακολουθεί δείτε κάποιες απο τις δημιουργίες του MY SCARF,όλη την συλλογή θα την βρείτε στο site www.m-y.gr, εδώ στην fb page τους MY, σε επιλεγμένα καταστήματα ανα την Ελλάδα, σε εναλλακτικά σημεία πώλησης όπως χώρους τέχνης, πωλητήρια μουσείων και ξενοδοχείων σύντομα και σε αεροδρόμια. 
Είναι το Ελληνικό fashion σουβενίρ όπως έχουν πει!
Πολύ σύντομα θα υπάρξει και μια όμορφη έκπληξη απο το MY SCARF για τα μέλη του Lipstick and Lace.











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις