Lights on:IShopOnline.gr

                                                                    


Όταν μέσα στον αχανή  χώρο του ίντερνετ ανακαλύπτεις "θησαυρούς",τότε η γνώση και τα καλά νέα πρέπει  να διαδοθούν.Good news για τις λάτρεις του τομέα ομορφιά λοιπόν,γιατί έχουμε να σας προτείνουμε ένα ελληνικό e-shop καλλυντικών και αρωμάτων που ξεχωρίζει στα σημεία.Να ξεκινήσουμε απο την τεράστια ποικιλία καλλυντικών του με brands απο όλο τον κόσμο-100% αυθεντικά,κάποια μάλιστα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά ακόμα στην Ελλάδα-μέχρι τα προγράμματα ανταμοιβής και επιβράβευσης αγορών αλλά και κάτι που αφορά την τσέπη μας,τις τόσο συμφέρουσες οικονομικές τιμές του!

Πρόκειται για το Ishoponline.gr που εδρεύει στις Σέρρες και εκεί θα βρείς μια τεράστια ποικιλία στους τομείς Αρώματα,Περιποίηση,Υγιεινή,Μακιγιάζ,Φροντίδα Μαλλιών,Προσφορές και υπάρχει και ενημερωτικό Βlog που μπορείς να μάθεις πολλά σχετικά με την ομορφιά.
Οι μάρκες που υπάρχουν είναι πάρα πολλές,ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες απο high end εταιρίες όπως η Lancome,Shiseido,Chanel,Guerlain,Clarins,La Prairie,Sisley,Elisabeth Arden,Estee Lauder,Clinique,Payot,Juvena,Biotherm,Kanebo κ.α. και πιο  εμπορικές και οικονομικές εταιρίες όπως η Max Factor,Maybelline,L'Oreal,Garnier,Nivea,Vichy,Bioderma,Μake Up Revolution,Revlon,Bourjois,L'Occitane,Nuxe,Victoria Secret,Νyx,Sleek,Rimmel London,Art Deco κ.α. και κάποια brands που δεν είναι και τόσο γνωστά ακόμη στην Ελλάδα όπως τα Ιταλικά Collistar και Frais Monde,τα τσέχικης προελεύσεως Dermacol,Diet Esthetic και Gabriella Salvete,τα Φινλανδικά Lumene,τα Γερμανικής προελεύσεως Astor,τα Ουγγρικά Kallos κ.α.Επίσης θα βρεις και μια μικρή συλλογή απο τα λατρεμένα M.A.C. αλλά και κάποια απο The Body Shop.
Tα προνόμια του να είσαι πελάτης του Ishoponline.gr είναι τα εξής:
1.Όσο περισσότερο ψωνίζεις τόσο πιο πολύ κερδίζεις.Πως γίνεται αυτό;Όσο πιο πολύ ανεβαίνει το ποσό των αγορών σου λαμβάνεις ένα ποσό έκπτωσης επι τοις εκατό.Για παράδειγμα για σύνολα παραγγελιών απο 50-100 ευρώ κερδίζεις έκπτωση 1%,για αγορές απο 100-150 ευρώ κερδίζεις 2%,για αγορές απο 150-200 ευρώ ένα 3%,για αγορές απο 200-300 ενα 4% και τέλος απο 300 ευρώ και  πάνω ένα 5%.Καθόλου άσχημα αν σκεφτείς ό,τι ήδη είναι χαμηλές οι τιμές,και ότι γενικά τα περισσότερα e-shops δεν σου προσφέρουν εύκολα τέτοιες επιβραβεύσεις.
2.Με το πρόγραμμα iPostOnline&Win κερδίζεις 5% έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σου.Τι πρέπει να κάνεις;Αφού λάβεις την παραγγελία σου,στέλνεις μια φωτό με τα προϊόντα που αγόρασες στον τοίχο της σελίδας Fb IShopOnline.και θα σου σταλεί άμεσα το εκπτωτικό κουπόνι.Cool,isn't it?
3.Με την υπηρεσία Free Gifts θα λάβεις ένα δώρο ανάλογα πάλι το ποσό της αγοράς σου,όσο πιο μεγάλο τόσο πιο μεγάλης αξίας θα είναι το δώρο.Αυτή η υπηρεσία  ισχύει για αγορές άνω των 40 ευρώ.

Μάθε επίσης ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές απο 49 ευρώ και πάνω και έχεις δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων για 14 μέρες απο την παραλαβή.
Ήρθε η ώρα να σου δείξουμε μερικά αγαπημένα μας προϊόντα που είτε έχουμε δοκιμάσει είτε θα θέλαμε να δοκιμάσουμε μελλοντικά(our dreamlist) και πολύ σύντομα-έχε τον νου σου-θα σου έχουμε μια έκπληξη παρέα με το IShopOnline.
Σέερφαρε στο e-shop:
 www.iShopOnline.gr
και η σελίδα Facebook:
Facebook

                                                                   Oι επιλογές μας:


Aντιρυτιδική κρέμα ημέρα απο GUERLAIN



KALLOS  Αντιρυτιδικό Serum

Ήπιο διφασικό καθαριστικό  make-up COLLISTAR

Ήπιο απολεπιστικό τζελ της NYXE

Lift me up βάση μακιγιάζ ASTOR

Concealer LUMENE

Sun safari παλέτα σκιών απο RIMMEL LONDN
Big & Beautiful Eternal μάσκαρα της ASTOR
Άρωμα Summer της BURBERRY
Κραγιόν High Voltage της NYX
Surarlicious nude lip & cheek kit απο BENEFIT
Black Bamboo Carbon Charchoal Face Mask απο DIET ESTHETIC
Αρωματικό λάδι απο FRAIS MONDE
Αφρόλουτρο Beautify me απο BOURJOIS

Spray προστασίας μαλλιών απο τον ήλιο ALTERNA






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις