Βlue Scents-Βολτα στον κηπο των αισθησεων και αρωματων




Ποιος δεν θυμάται το φυτολόγιο που φτιάχναμε στα σχολικά μας χρόνια;

Το τετράδιο που με επιμέλεια και ευλάβεια βάζαμε τα διάφορα φύλλα και λουλούδια που ανακαλύπταμε για να αποξηραθούν στις σελίδες του.

 Bλέποντας τις συσκευασίες των φυσικών καλλυντικών Blue Scents συνειρμικά η πρώτη σκέψη ήταν αυτή του Φυτολογίου των μαθητικών χρόνων και ξαφνικά όλα αυτά τα αποξηραμένα λουλούδια και φυτά-παρέα με κάποια αγαπημένα φρούτα- ήταν σαν να είχαν ζωντανέψει και να φιγουράριζαν πάνω στα περίτεχνα μπουκαλάκια των Blue Scents.

Στην φύση λοιπόν και δη στην πλούσια χλωρίδα εστίασε η ελληνική αυτή εταιρεία για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής περιποίησης της επιδερμίδας συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, του εκχυλίσματος σταφυλιού, του αμυγδαλέλαιου, του shea butter και άλλων δραστικών συστατικών.
Στόχος μια επιδερμίδα ενυδατωμένη, απαλή, καθαρή που ξαναβρίσκει την ελαστικότητα και την θρέψη της. Όσον αφορά τα αρώματα είναι τόσο ιδιαίτερα, δυνατά και συνάμα γλυκά και αναζωογονητικά που συναρπάζουν και ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις. Αρώματα όπως αυτά της παιώνιας, της γαρδένιας, του μανταρινιού, του κυδωνιού, του ροδιού και της βιολέτας.
Η σειρά περιλαμβάνει αφρόλουτρο,body lotion,body cream,body balsam,κρέμα χεριών,ξηρό λαδάκι για μαλλιά και σώμα,αρωματικό σαπούνι,eau de toilette καθώς και αρωματικό κερί χώρου για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης.
Δείτε κάποια απο τα προιόντα της σειράς και πολύ σύντομα σας έχουμε μια έκπληξη στο fb παρέα με την Blue Scents.




Body Lotions


Tα ξηρά λαδάκια



Τα Body Balsams



Oι κρέμες χεριών


Eau de Toilettes


Body Creams



Αρωματικά κεριά χώρου.


Απο την  σειρά Ρόδι

H σειρά Γαρδένια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις