JESSICA ALBA-HER SKINCARE ROUTINE BEFORE MAKE UP

H Jessica Alba πέρα απο μια ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα που ξέρει να μαγνητίζει τα βλέματα όχι μόνο για το καλοσχηματισμένο σώμα της αλλά και για το καθαρό, λαμπερό πρόσωπό της και το ιδανικό για κάθε περίσταση μακιγιάζ που κάνει.
Δές στο video που ακολουθεί το tutorial ομορφιάς που ετοίμασε για το πως περιποιείται το δέρμα της για να ακολουθήσει μετά το μακιγιάζ.Οι λεπτομέρειες πιο κάτω.



1.Peeling

H Jessica χρησιμοποιεί το Braun Facial Spa που είναι εύκολο να το πάρεις μαζί σου και στα ταξίδια σου λόγω του μεγέθους του και απολεπίζει τέλεια το δέρμα απο τα νεκρά κύταρα.Το χρησιμοποιείς με νερό και το καθαριστικό σου όταν πλένεις το πρόσωπό σου.
BRAUN- FACIAL SPA


2.Λάμψη στο βλέμμα-Ξεκούραστα μάτια

Η Jessica χρησιμοποιεί την μάσκα λάμψης για τα μάτια απο την Joanna Vargas (Bright Eye Firming Mask) που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε(στο τρένο,στο αεροπλάνο στην βροχή) και μέσα σε 10 λεπτά η περιοχή θα έχει ενυδατωθεί,ξεπρηστεί και θα έχει αποκτήσει μια φοβερά υγιή λάμψη.
JOANNA VARGAS- BRIGHT EYE FIRMING MASK


3.Σύσφιξη

Το νέο gadget ομορφιάς που κάνει θραύση στους celebrities λέγεται Nurse Jamie Instant Uplift Tool,έχει υπέροχο έντονο μώβ χρώμα και δίνει το αποτέλεσμα ενός φυσικού εφέ λίφτιγκ για όλους τους τύπους δέρματος.
NURSE JAMIE- INSTANT UPLIFT


4.Ενυδάτωση

Όσον αφορά την ενυδάτωση η Alba αντί για την κλασσική ενυδατική κρέμα χρησιμοποιεί ένα λαδάκι,το Honest Beauty Everything Organic Facial Oil που αν και είναι  σε αυτη την μορφή μας λέει πως αν  ζεστάνεις καλά πρώτα το μπουκαλάκι μέσα στα χέρια σου και το πρόσωπο είναι καλά προετοιμασμένο δεν θα έχεις πρόβλημα στο να αφήσει λιπαρό το δέρμα πρίν την εφαρμογή του foundation.
HONEST BEAUTY-EVERYTHING ORGANIC FACIAL OIL


5.Κάλυψη

Τώρα που το δέρμα σου είναι έτοιμο πια,προτίμησε το concealer απο το foundation.Mε όλη αυτή την ενυδάτωση θα χρειαστείς απλά λίγο χρώμα,παρά κάτι πιο βαρύ.Επικεντρώσου στις περιοχές που κοκκινίζουν πιο εύκολα,όπως κάτω απο τα μάτια,τις ατέλειες γενικά όπως σπυράκια και το δέρμα γύρω απο την μύτη.Χρησιμοποιεί το Honest Beauty Concealer Duo που εχει  δύο αποχρώσεις για να διαλέξεις και να αναμειξεις αν θές..
HONEST BEAUTY-CONCEALER DUO


6.Λαμπερό τελείωμα

Με ένα balm!H Jessica χρησιμοποιεί το Honest Beauty Balm για χείλη,μάγουλα και βλέφαρα.Τώρα είσαι έτοιμη να καταπλήξεις!
Aπο: into the gloss.
HONEST BEAUTY-BALM


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις