Pleats please!



Ποιο είναι εκείνο το ύφασμα που αν και δεν είναι ίσιο,στιλπνό  και με ομοιόμορφη υφή αλλά αντίθετα  διπλωμένο και τσαλακωμένο, είναι η τελευταία τάση της μόδας και το αγαπάμε;

Mα φυσικά το πλισέ ή αλλιώς ύφασμα με πιέτες,με πτυχώσεις που παραπέμπει από την μια σε Ελληνίδα ή Αιγύπτια αρχαία θεά και από την άλλη σε μαθήτρια Αμερικανικού κολλεγίου.

Εχει αποθεωθεί από πολλούς σχεδιαστές από τον Issey Miyake(η σειρά του Pleats Please είναι πασίγνωστη παγκοσμίως) ως  και την δικιά μας Daphne Valente με τα γνωστά της αέρινα και γλυπτά φορέματα και εσάρπες) .Tο έχουμε δεί προσφάτως στα catwalks από οίκους όπως ο Gucci που το ανέδειξε σε πολλά επίπεδα,oι Celine,Salvatore Ferragamo,Loeve και Valentino απέδειξαν ότι είναι ένα ευπροσάρμοστο trend που διατηρεί τον retro χαρακτήρα του με μοντέρνα επένδυση.

Ιδιαίτερα αγαπητό κομμάτι είναι η πλισέ φούστα,σε οποιοδήποτε μήκoς και χρώμα που συνδυάζεται με πουλόβερ ή t-shirt και sneakers για πιο casual εμφάνιση και με πουκάμισο,και ψηλοτάκουνα για το γραφείο.Για μια βραδινή εμφάνιση μπορεί να φορεθεί με ένα crop τοπάκι ή ένα κορμάκι και μποτάκια.Πέρα από την κλασσική πλέον φούστα φέτος η αγορά βρίθει από πλισέ φορέματα ,μακριά κυρίως αλλά και σε πιο κοντά μήκη,από ολόσωμες φόρμες,φαρδιές παντελόνες μέχρι και πλισέ πουκάμισα ή ζακέτες και παλτό με πλισέ λεπτομέρειες.

Δείτε τι διαλέξαμε και βρήκαμε για εσάς στην Ελληνική αγορά και... μην το φοβάστε,τσαλακωθείτε άνετα!
Αριστερά Μακρύ πλισέ φόρεμα-Δεξιά Μακριά πλισέ φούστα ΤΟΙ&ΜΟΙ


Φόρεμα και εσάρπα πλισε DAPHNE VALENTE

Oλόσωμη φόρμα UTERQUE
 Πλισέ μεταλιζέ φόρεμα PINK WOMAN

Culottes NIDODILEDA  



Πλισέ nude φούστα MANGO

Πλισέ κοντό φόρεμα ZARA

Μινι φούστα PINK WOMAN



Πλισέ ολόσωμη φόρμα MATIS FASHION
Ολόσωμη φόρμα βολάν σε πλισέ THIMELI
 
Πλισέ φούστα με τούλι BERSHKA

Πλισέ κοντό φόρεμα PARANOIA 
Πλισέ μακριά φούστα LYNNE
Πλισέ φούστα με δαντέλα MANGO

Πλισέ με βελούδο BERSHKA

 Oλόσωμη φόρμα σορτσάκι BERSHKA
Πλισέ μάξι φούστα MI-RO DEESIGNERS

Σχόλια

  1. Τι ωραίες που είναι οι πλισέ φούστες! Πιστεύω οτι δίνουν πολύ στυλ και μπορούν να συνδυαστούν αρκετά εύκολα. Αγόρασα μια midi σε πιο καλό ύφασμα που την ήθελα για μια πιο επίσημη περίσταση και τη συνδυασα με ένα απλό λευκό μπλουζάκι. Έβαλα και ψηλές γόβες και το απότελεσμα ήταν πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις