Suede child of mine...



Αν είσαι από τα άτομα που ακολουθούν πιστά την μόδα και τις νέες τάσεις θα φορέσεις πολύ σουέτ φέτος,αν δεν είσαι πάλι θα φορέσεις όλο και κάτι σουέτ γιατί θα το βρείς παντού μπροστά σου αλλά και γιατί να μην σου αρέσει μια από τις hot τάσεις των τελευταίων χρόνων που παραπέμπει στην δεκαετία του 70 και έχει έναν ρετρό vintage αέρα.
Η απαλότητα του υφάσματος σε συνδυασμό με την φυσικότητα του δέρματος το κάνουν να είναι κυρίαρχο υλικό στα catwalks παγκοσμίως.Απο τον Ralph Lauren και τον Narciso Rodriguez μέχρι την Tory Burch και την Gucci όλοι προστάζουν και διατάζουν suede!
Πως να το φορέσεις;Πέρα από τα κλασσικά μποτάκια suede και τις over the knee μπότες που θα φορεθούν υπερβολικά φέτος,διάλεξε κάτι σε πουκάμισο,crop top,φούστα,σορτσάκι,φόρεμα και ακόμα καλύτερα σε suede παλτό ή γενικά πανωφόρι.Το μόνο που μισεί είναι η βροχή και αυτή θα πρέπει να αποφύγεις και εσύ,κατά τα άλλα συνδυάζεται με τα πάντα,όρεξη να'χεις και μια καλή αίσθηση του στυλ.
Aς δούμε κάποιες celebrities με suede και δείτε κάποια αγαπημένα κομμάτια που επιλέξαμε για εσάς.
Οlivia Palermo

Ciara/Kylie Jenner
Our picks:
Κολάν CKONTOVA
Λευκό σορτς(υπάρχει και σε παλ ρόζ) ΤΟΙ&ΜΟΙ
Παλτό SISSY CHRISTIDOU
Τσάντα φάκελος με κέντημα BSB
Τοp MADE OF GRACE
Παλτό BSB
Φόρεμα MADE OF GRACE
 Φούστα ARPYES
Πουκάμισο TOI&MOI
Bomber Jacket CELESTINO
Φούστα DOCA
Ζυπ-κιλοτ-Μπλουζα ZARA
Kαι όσον αφορά τα κοσμήματα,φέτος θα φορεθούν πολύ τα τσόκερ-το'χεις καταλάβει ήδη-.Διαλέξαμε τρια όμορφα κομμάτια από τα αγαπημένα μας Χρήσιμα Αντικείμενα.
Χρήσιμα Αντικείμενα

Χρήσιμα Αντικείμενα

Χρήσιμα Αντικείμενα
A bientot-see you soon-τα λέμε κορίτσια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις