DISPLEXIA JEWELLERY-JUNGLE DREAM

 
Το Displexia Jewellery είναι ένα νέο ανερχόμενο ελληνικό accessories brand,που όπως και το όνομά του δεν περνά απαρατήρητο! 
Η δημιουργός του η Αmanda Loulou χρησιμοποιεί κυρίως το plexiglass για την δημιουργία πολύ ιδιαίτερων clutches και κοσμημάτων με γεωμετρικές κυρίως αναφορές.Ξεκίνησε με το όνειρο να πλάσει έναν φανταστικό κόσμο απο ήρωες που ο καθένας έχει να διηγηθεί την δική του ιστορία.Οι συλλογές της έχουν επιρροές απο τον ιαπωνικό σουρεαλισμό,την αρμονία της γεωμετρίας,την αρχιτεκτονική και το φώς. Ειδικά η συλλογή της Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 που την ονομάζει "Jungle Dream" μας ταξιδεύει σε ένα κλίμα τροπικό και εξωτικό γεμάτο απο πολύχρωμες μαργαρίτες,χρωματιστούς παπαγάλους,ρόζ και φούξια φλαμίγκος,διάφορα γεωμετρικά σχήματα,χρυσά λιοντάρια και animal prints χαραγμένα περίτεχνα πάνω στο plexiglas.Ένα νοερό ταξίδι σε ένα κόσμο μαγικό και ονειρεμένο!
Δείτε ένα μικρό δείγμα της συγκεκριμένης συλλογής,περισσότερα θα δείτε στο www.displexia.gr και μην ξεχνάτε και το super giveaway που ισχύει αυτή την στιγμή για το υπέροχο
Love necklace ειδικά για την γιορτή των ερωτευμένων
.












Σχόλια

  1. Οι δημιουργίες της φαίνονται πολύ ιδιαίτερες!
    Πολλά φιλιά,
    Η Ράνια του mademoiselle-rania.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις